Freelance Copywriter en SEO Tekstschrijver uit Amsterdam

SEO tekst schrijven kan iedereen, zorgen dat deze content aantrekkelijk is en waarde toevoegt voor je bedrijf kan een uitdaging zijn!

Als freelance copywriter en content marketeer help ik grote en kleine bedrijven met het bedenken, opzetten en implementeren van de juiste contentstrategie. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een jaarlijkse contentkalender. Daarnaast kan ik helpen met het creëren en promoten van de content zelf.

Ik heb veel ervaring zowel met B2C als B2B. Ik kan mij goed inleven in de bedrijven waarmee ik samenwerk en vinden een persoonlijke aanpak essentieel. Ik maak daarom dan ook graag geheel vrijblijvend een afspraak om jou en je bedrijf te leren kennen.

Freelance Copywriter
517%

Groei in traffic

Staples Logo
47%

Groei in traffic

Sightcorp
378%

Groei in leads

Opzoek naar een freelance SEO tekstschrijver of Copywriter?

overzicht van de Copywrite en contentmarketing diensten die ik als Freelance SEO tekstschrijver aanbied

Contentmarketing Audit

Wil je weten hoe het gesteld is met de bestaande content van je bedrijf? Ik help graag met het uitvoeren van een content marketing check uit te voeren. Met deze audit beoordeel ik onder andere de kwaliteit en effectiviteit van de bestaande content, waar de zogenaamde ‘content gaps’ zijn en waar mogelijkheden liggen voor nieuwe content. Een content marketing audit vormt vaak de eerste stap naar het opzetten van een contentstrategie.

Contentmarketing Strategie

Een contentstrategie helpt de doelstellingen van je bedrijf te vertalen naar een manier waarop je content inzet om die doelen te bereiken. Welke content zet je in, wat is het doel van die content, aan wie is de content gericht, welke vorm heeft de content en op welke momenten wordt content gedistribueerd? Met mijn brede ervaring kan ik wij bieden bij het bedenken en opzetten van de juiste contentstrategie die past bij jouw bedrijf!

Copywriter & Contentmarketing creatie

Zoekt je bedrijf hulp bij het creëren van waardevolle en aantrekkelijke content die aansluit bij je doelgroep? Dan heb je een copywriter nodig! We hebben brede ervaring met het schrijven van content (denk bijvoorbeeld aan blogs voor op je website), maar kunnen ook visuele content maken (zoals video’s). Potentiële content guru’s in huis? Ik geef hen meteen nuttige tips over copywriting en content creatie, zodat je bedrijf verzekerd is van een constante aanvoer van unieke en resultaatgerichte content.

Contentmarketing planning / management

Hoe wil je dat je audience journey er uit ziet? Hoe plan je de distributie en promotie van content, zodat deze op de juiste manier je doelgroep bereikt? Ik kan helpen met, bijvoorbeeld, het opstellen en bijhouden van een contentkalender.

Contentmarketing performance

Uiteindelijk hoort contentmarketing bij te dragen aan het verhogen van de omzet. Om er zeker van te zijn dat de doelstellingen van je contentstrategie, en daarmee van je bedrijf, worden gehaald kan ik ook een rol spelen bij het analyseren van behaalde resultaten. Ik heb de nodige tools om de performance van je contentmarketing te kunnen meten.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds een effectief marketingmiddel en een mooie aanvulling op contentmarketing. Wij helpen graag bij het succesvol inzetten van e-mailmarketing voor je bedrijf: met de inzet van onze datagedreven kennis kunnen wij nieuwsbrieven en e-mails creëren die zorgen voor engagement met je doelgroep en waarbij je bedrijf aan een e-maillijst bouwt.

Social Media Marketing

Met social media marketing zet je het product of de dienst van jouw bedrijf in de markt met social media. Hoe creëer je engagement met je doelgroep en zorg je dat social media bijdraagt aan de groei van je bedrijf? Wij denken graag met je mee.

Goede content maakt het verschil tussen relaties opbouwen of online genegeerd worden. Een verkoop binnenhalen of een gemiste kans. Goede content is onderbouwd door datagedreven onderzoek, toegankelijk voor de doelgroep en overtuigend geschreven.

Als freelance copywriter schrijf ik woorden die vraag creëren naar producten en diensten. Ik help agencies, merken en ondernemers om zich te onderscheiden en hun bedrijf op te bouwen. Mijn diensten omvatten copywriting voor websites,  social media en alle overige online content.

Alles over onze Copywrite & Contentmarketing aanpak

Wat is contentmarketing?

 Waar contentmarketing eerst werd gezien als een buzzword is het nu niet meer weg te denken uit je marketingstrategie. Contentmarketing is de strategische marketing benadering die zich richt op het creëren van content door o.a. een copywriter en distribueren van waardevolle, relevante en aantrekkelijke content om een product of dienst in de markt te zetten. Met als uiteindelijke doel het verhogen van de omzet van je bedrijf.

Doel van het traject en manier van werken

De doelstellingen van contentmarketing voor jouw bedrijf worden ingekleurd door de doelstellingen die je bedrijf heeft. Wil je van je bedrijf een thought leader maken of de besteding per klant laten toenemen? Dat zijn doelstellingen die je met de inzet van contentmarketing goed kunt realiseren.

  • Om te kunnen bepalen wat de status is van je bestaande content, beginnen we graag met een content audit. Met deze check beoordelen we waar kansen en mogelijkheden liggen voor nieuwe content. Vervolgens bepalen we gezamenlijk een plan van aanpak. Aan de slag!
  • We bepalen gezamenlijk de doelstellingen van je contentmarketing en leggen deze vast in de contentmarketing strategie, waarbij we ook bepalen op welke manier die doelstellingen worden gebruikt.
  • We helpen je bedrijf graag op weg door het creëren van content door een copywriter en kunnen meteen je medewerkers voorzien van tips om te zorgen voor continuïteit in de aanvoer van geschikte content op de lange termijn.
  • Verder denken we graag met je mee hoe je de content van jouw bedrijf wilt distribueren, promoten en plannen: je contentmarketing planning.
  • Tot slot is het van belang de performance van je contentmarketing te meten: met custom made dashboards en maandrapportages voor de lange termijn inzichten, brengen wij in beeld wat de effecten van de geplaatste content stukken zijn.

Alle mogelijke vormen van samenwerking zijn voor ons bespreekbaar: remote of op kantoor, het gehele traject of een deel daarvan, uitvoerend of strategisch!

Je kent mij van

nivea-logo-png-5

Een aantal tools waarmee ik als SEO specialist werk