Freelance Online marketeers uit Amsterdam

Digitale marketing is onmisbaar voor iedere organisatie. Het is uitdagend om zelf het hoogste resultaat uit al jouw digitale kanalen te halen, omdat digital marketing bijna elk minuut evalueert. Op het moment dat je dit aan het lezen bent verandert Google iets in zijn alogritme. Als freelance online marketeers helpen wij niet alleen in Amsterdam, maar ook door heel het land en internationaal bedrijven hun omzet te verbeteren met behulp van online marketing.

Wij zijn gek op het werken met startups en gevestigde bedrijven die graag online willen groeien. Helaas werkt niet een online marketing strategie voor elk bedrijf. Doordat elk bedrijf anders is, heeft iedere organisatie zijn eigen online strategie nodig om te slagen.

Ondanks het type bedrijf, zijn de kanalen SEO, Google Ads en Linkedin altijd interessant voor jouw organisatie. Als freelance online marketeer helpen wij jou met het bedenken, opzetten en implementeren van de juiste digitale strategie.

adidas logo
127%

Groei in traffic

47%

Groei in traffic

Sightcorp
378%

Groei in leads

Online marketing diensten

Online marketing training

Ontbreekt jouw zeer getalenteerde team aan een paar belangrijke digitale vaardigheden? Onze trainingen kunnen een enorme impact hebben op marketingteams en organisaties die alleen een online knowhow nodig hebben.

Van content marketeers die een helpende hand nodig hebben om te weten hoe ze content voor SEO kunnen optimaliseren, tot managementteams die het verschil willen weten tussen contentstrategie en SEO strategie. Elke sessie is op maat gemaakt, dus laat ons weten welke soorten kennis en expertise jouw team nodig heeft en we laten je weten of we een trainingsplan voor jou kunnen maken.

 

Online marketing Strategie

Wij leveren strategische en tactische plannen op maat voor elk bedrijf ongeacht het budget. De manier waarop wij te werk gaan is eerst het opzetten van een analyse van de huidige situatie. Vervolgens bekijken we de doelstellingen van jouw bedrijf en schetsen de ideale situatie wat uiteindelijk het doel is. De volgende stap is het in kaart brengen van een realistische situatie met een stappenplan die duidelijk weergeeft hoe we het doel kunnen behalen. Uiteraard zijn alle plannen gebaseerd op data die we uit uw bedrijf halen doormiddel van verschillende tools. Wij werken geheel op basis van cijfers die voor ons de richtlijnen bepalen.

Online marketing Advies

Het fenomeen de perfecte online marketingstrategie is tegenwoordig binnen vele branches het gouden ei waar iedereen over praat maar niemand nog heeft gevonden. Uiteraard weet je duidelijk wat de doelstellingen van jouw bedrijf zijn en maak je al gebruik van middelen zoals Google Analytics om deze doelstellingen te meten. Blijven de doelstellingen toch achter? Dan is het zaak om te kijken welke kanalen en KPI’s niet presteren. Wij helpen jou hier graag bij door middel van het uitbrengen van op maat gemaakt advies. Wij denken graag mee aan een oplossing en helpen maar al te graag mee om de juiste online marketing middelen in te zetten.

Online marketing Stappenplan

Heb je al een duidelijke online marketing strategie strategie, maar heb je juist ondersteuning nodig in het opstellen van een online marketing plan van aanpak? Er moeten vaak honderden optimalisaties uitgevoerd worden en daarbij is het vaak moeilijk om te bepalen wat nou de meeste impact heeft op jouw bedrijf. Wij stellen graag de prioriteiten met jou samen zodat jij zo snel mogelijk de groei kan gaan realiseren voor het bedrij

Wij als online marketing specialisten denken graag mee aan een oplossing en helpen maar al te graag mee om de juiste online marketingstrategie in te zetten.

Elke organisatie wilt graag geld in het laatje terug zien voor elke euro die uitgegeven wordt aan online marketing. Als specialisten adviseren jou graag over het online marketingbudget zodat je het geld uitgeeft aan kanalen die daadwerkelijk iets opleveren.  Samen zorgen we ervoor dat er meer verkeer binnen komt dat uiteindelijk converteert tegen zo min mogelijk kosten. Onze werkwijze zal leiden tot meer rendement uit jouw bestaande online marketingbudget.

Alles over onze aanpak als online marketeers

Flexibele online marketeers

Het maken van goed presterende websites en online campagnes kost tijd. wij kunnen werken als een freelance online marketeer of wij kunnen gemakkelijk werken als onderdeel van jouw bedrijf (interim), afhankelijk van de online marketingbehoeften. Als de deadlines kort zijn, kunnen wij gemakkelijk meer tijd besteden om ervoor te zorgen dat elke deadline wordt gehaald.

De flexibiliteit van een freelance online marketeer kan op de lange termijn geld besparen omdat je enkel de online marketingdiensten gebruikt die je nodig hebt, niets anders, waardoor de noodzaak om geld uit te geven zonder resultaten te verminderd.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van online marketing voor uw bedrijf:

  • Opzetten van online marketing campagnes
  • Strategisch en operationele ondersteuning bij het inzetten van kanalen zoals SEO & SEA
  • Focus op ROI! Elke euro die u investeert moet geld opleveren en wij sturen daardoor op CPO
  • Heldere online marketing rapportages waardoor de campagnes inzichtelijk worden
  • Social media marketing plan opstellen en uitvoeren voor bijvoorbeeld facebook & instagram campagnes
  • Schrijven van SEO-proof teksten waarbij we rekening houden met concurrentie en zoekvolumes
  • Bekijk hier een aantal online marketing tips

Transparant en persoonlijk

Verwacht eerlijke, jargon-vrije communicatie tussen ons als online marketeers en jouw bedrijf. Online marketing wordt vaak als ingewikkeld aangehaald als dat niet hoeft te zijn. Wij leggen online marketingconcepten en -strategieën duidelijk uit voor elk publiek, niet alleen voor marketing- of IT-mensen. Onze tijd wordt toegewezen om jou inzicht te geven in wat nodig is en hoe lang het zal duren. In tegenstelling tot de meeste online marketingbureaus, zijn wij er trots op dat wij heel open zijn met al onze methodes, communicatie en online marketingstrategieën. Je kunt verwachten te leren wat, hoe, waarom en wanneer achter alles wat wij doen.

Resultaatgericht

Return on Investment (ROI) is de benchmark van elke online marketingstrategie en een belangrijk aspect waar op een freelance online marketeer stuurt. Je moet begrijpen waar je geld naartoe gaat, wat het doet en hoeveel daarvan terugkeert naar in het bedrijf. Al onze online marketingstrategieën zijn volledig meetbaar, zodat je kunt zien welke strategieën werken. Als je SEO- of SEA-strategie niet werkt, zullen we dit onmiddellijk weten. Deze benadering van marketing zorgt ervoor dat minder tijd, kosten en moeite worden verspild.

Je kent ons van

Een aantal tools waarmee wij als online marketeers werken