Freelance SEO specialist uit Amsterdam

Mijn doel als Freelance SEO consultant is om kleine, middelgrote en grote bedrijven te helpen om het aantal relevante bezoekers te vergroten. Dit doe ik door een SEO strategie op te zetten, waarbij de focus ligt op het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw website in Google, Bing of een andere zoekmachine. Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk, daarom wil ik altijd iedere organisatie leren kennen.

517%

Groei in traffic

Staples Logo
47%

Groei in traffic

Sightcorp
378%

Groei in leads

SEO diensten

SEO Audit

Wil je graag laten controleren of jouw website zoekmachine vriendelijk is? Ik help hier graag meer door een uitgebreide SEO check uit te voeren. Deze check oordeelt jouw website(s) op basis van de meest recente eisen die Google en andere zoekmachines stellen. Deze audit geeft inzicht in de kansen die ik zie om de zichtbaarheid van jouw website te vergroten in een van de zoekmachines.

SEO Strategie

Opzoek naar een SEO-strategie die past bij de groeidoelstellingen van jouw organisatie? Ik help graag bij het ontwikkelen van een bruikbare SEO-strategie die bijdraagt aan de groei van jouw organisatie. Vanwege mijn ervaring met andere kanalen wordt er in de strategie ook rekening gehouden met de synergie tussen de andere onlinekanalen.

SEO Advies

Wil jij niet dat ik een hele SEO strategie voor je opzet? Maar juist gewoon advies op specifieke SEO of online marketing gerelateerde vraagstukken help ik ook graag. Bijvoorbeeld: Heb jij een SEO campagne opgezet die niet presteert zoals verwacht? Of heb je een vraag over een van de laatste SEO technieken? Ik beantwoord deze vraagstukken graag samen met jou.

SEO Stappenplan

Heb je al een allesomvattende SEO strategie en heb je juist ondersteuning nodig in het opstellen en uitvoeren van een SEO stappenplan? Ik help graag tijdens het proces, door samen met jou te kijken naar jullie huidige strategie en deze door te vertalen naar een concrete stappenplan.

SEO Cursus

Wil jij zelf leren om SEO te doen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Ik geef regelmatig SEO-trainingen. De trainingen die ik geef zijn gebaseerd op de wensen en behoefte van de persoon of groep. Tijdens deze sessie leer ik je alles wat jij moet weten om SEO zelf te doen. Lees hier meer over mijn SEO cursussen.

SEO Copywriting

Wil jij ondersteuning in het schrijven SEO teksten? Of wil je juist leren hoe je de beste content schrijft voor de zoekmachine maar tegelijkertijd ook voor jouw potentiele klanten?  Ik help met  het opzetten van een content marketing strategie die jouw organisatie transformeert in een resultaatgerichte content machine. Tijdens het proces training ik de content specialisten om content te schrijven die zorgen voor meer online resultaat.

Local SEO

Heb je een bedrijf die zich alleen focust op Amsterdam? Dan kan ik je voorzien van lokale SEO advies voor Amsterdam. Wil je lokale SEO advies voor meerdere specifieke locaties is dit natuurlijk ook mogelijk. Lokale SEO is een geweldige manier om klanten te bereiken op specifieke locaties waar je gevonden wilt worden met jouw business.

Google kijkt naar meer dan 200 factoren bij het ranken van websites – Door de +200 ranking factoren is het ranken van een website complexer geworden.

Google kijkt naar meer dan 200 verschillende factoren als het gaat om het bepalen van de ranking van een website voor specifieke keywords. Doordat het aantal ranking factoren is het stukken complexer geworden om hoog te ranken in Google. Om deze reden is het gebruiken van een freelance SEO specialist met aanzienlijke ervaring en een bewezen trackrecord van resultaten van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je meer bezoekers naar jouw website trekt.

Doordat Google 200+ factoren heeft vind ik het als freelance SEO specialist belangrijk om diverse SEO diensten aan te bieden, die aansluiten bij elke fase van een organisatie. Bijvoorbeeld door op project niveau rekening te houden met de behoeften en budget van elke klant.

Alles over mijn SEO marketing aanpak

Wat is SEO?

SEO is het kanaal waar bezoekers via organische resultaten via zoekmachines zoals Google en Bing binnen komen op uw website. U betaalt hier niet per click zoals bijvoorbeeld  met Adwords en er zijn geen directe kosten aan verbonden. Bij SEO liggen hoge kansen met betrekking tot het behalen van maximale ROI resultaten. Wilt u meer verkopen en eventuele leads realiseren via uw winkels of online? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u optimaal gevonden wordt op bepaalde zoektermen door alle relevante zoekmachines die verkeer en omzet opleveren!

Mijn aanpak

Ik begin altijd met een SEO analyse van de website om te kijken waar de kansen liggen voor het maximale resultaat. Deze scan bestaat uit een het evalueren van alle SEO-elementen (Techniek, Content en Off page SEO). Op deze vlakken bied ik fullservice ondersteuning op strategie en in de operatie.

Doel SEO traject

Het doel bij het starten van een SEO traject is om extra relevant verkeer en omzet te genereren.

Vanuit dit oogpunt worden gezamenlijk de doelstellingen bepaald welke bestaan uit een aantal KPI’s en targets. Vanuit de scan die we vooraf doen zal blijken waar de kansen liggen voor een succesvolle SEO strategie. Vervolgens zullen we de scan en de bepaalde doelstellingen combineren waar een plan van aanpak uit voort komt.

Een doelstelling zal altijd zijn om de vindbaarheid te verhogen en potentiële klanten te verleiden jouw site te bezoeken. Dit kan door relevante content op de juiste manier in te zetten welke doorslaggevend is. Daarnaast ontkom je bijna nooit aan techniek bij het inzetten van een juiste SEO strategie. Ook hier houd ik rekening met de Google criteria welke ervoor zorgt dat alles goed verwerkt wordt in de zoekresultaten van Google.

Het kanaal SEO onder handen nemen kan met mij op verschillende manieren. Dit kan strategisch, operationeel of een combinatie van beiden zijn. Ik sta open voor elke vorm van samenwerking waarbij het delen van kennis centraal staat. Elke stap die we zetten op het gebied van SEO wordt glashelder gecommuniceerd met de desbetreffende personen.

Tot slot is het van groot belang om jouw  SEO resultaten goed te kunnen monitoren. Met custom made dashboards en maandrapportages (voor de lange termijn inzichten), breng ik continue in beeld wat de effecten van geleverde inspanningen zijn. Op basis van deze inzichten kan de SEO strategie optimaal worden gemonitord en continu worden verbeterd.

Je kent mij van

Een aantal tools waarmee ik als SEO specialist werk