Interim Online marketeers uit Amsterdam

Wij werken al +8 jaar als interim marketeers. Wij hebben een bewezen trackrecord, zowel in-house als aan bureauzijde. In de afgelopen jaren hebben wij zowel in de B2C als in de B2B-industrie SEO en Google Ads werkzaamheden uitgevoerd. Deze activiteiten hebben we nationaal en internationaal mooie successen behaald.

Interim online marketeers die onderdeel zijn van jou team

Waarom zou je een onpersoonlijk bureau inhuren met enorme overheadkosten terwijl je ons zou kunnen inhuren om als een uitbesteed teamlid op te treden voor een fractie van de prijs?

Resultaten waar wij als Interim Marketeers trots op zijn

adidas logo
127%

Groei in traffic

47%

Groei in leads

Staples Logo
47%

Groei in SEO traffic

Opzoek naar een interim marketeer?

Overzicht van de diensten die wij als interim online marketeers aanbieden

Growth Hacking

De belangrijkste focus die wij als growth hackers hebben is het uitvoeren van experimenten om groeimogelijkheden te ontsluiten op basis van een diepgaande analyse van fasen en gebruikersstromen – AKA-funnels. Een growth hacker zijn, draait helemaal om de mindset. Wij zijn meer datagedreven, hebben een groter beeld van de hele funnel en zijn heel doelgericht. Het woord ‘hacken’ kan soms een beetje misleidend zijn. Wij moet mensen meestal vertellen dat een growth hacker niet hetzelfde is als een black hat hacker. Het gaat ook niet alleen om geavanceerde dingen. Het gaat om het vinden van nieuwe benaderingen om bedrijfsdoelen te bereiken, dus het gaat om meer strategisch denken en plannen. Het is dus onze taak om een schaalbare, herhaalbare manier te vinden om een statistiek te laten groeien. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte zijn van optimalisatie van conversiepercentages, UX en basisstatistieken.

Online marketing Strategie

Om online te slagen als onderneming is het belangrijk om een sterke, goed doordachte en uitstekende online marketing strategie te hebben. Hoewel er vandaag geen debat meer is – elk bedrijf moet zichzelf online promoten om te overleven en vervolgens te groeien. Hierdoor wordt de behoefte aan een goede marketing strategie steeds belangrijker omdat de online concurrentie binnen elke niche toeneemt. Om een goede strategie te bepalen is het belangrijk om eerst een organisatie en zijn doelstellingen te leren kennen, zodat wij vervolgens de groeimogelijkheden in kaart kunnen brengen. Wij leveren een schaalbare strategie die de groei van jouw organisatie versneld.

Google Ads

Wij bekijken je account uitgebreid en bespreek alle aspecten van Google Ads. Google Ads en Bings-advertenties, tracking- en conversie-instellingen, accountstructuur, zoekwoordselectie en zoektypen, analyse van zoekvragen, analyse van advertentieteksten, beoordeling van bodbeheer, implementatie van advertentie-extensies, beoordeling van kwaliteitsscore, configuratie en strategie van remarketing, apparaatprestaties en nog veel meer . Je haalt een uitgebreide lijst met actiepunten weg die de accountprestaties onmiddellijk zullen verbeteren. Wij beheren de strategie, bouw of herstructureren je account, testen en implementeren optimalisaties en leveren informatieve maandelijkse rapportages. Wij hebben een portfolio van succesvolle klanten die profiteren van onze strategische, analytische en proactieve benadering van de Google Ads-beheer.
Onze ervaring, onze tijd en onze beslissingen (uiteraard in overleg).

SEO

Wij focussen ons op alle elementen van SEO, het focussen op alle aspecten van SEO  helpt bij het verhogen van de kwaliteit en kwantiteit van jouw websiteverkeer. Dit doen we door door de zichtbaarheid van jouw website of webpagina voor potentiele klanten te vergroten in Google. Als interim marketeers richten wij ons op ethische en strategische praktijken bij het verhogen van het aantal en de kwaliteit van de bezoekers van een website. Zoekmachine optimalisatie of SEO is een essentieel en goedkoop marketingkanaal voor elk bedrijf dat zijn potentiële klanten online wil bereiken. SEO is een discipline die snel veranderend. De strategie en tactieken wij leveren voor elke campagne verschilt per type bedrijf en markt. Hierdoor leveren wij altijd een op maat gemaakte SEO strategie.

Met onze hulp hoef je je geen zorgen te maken om je Online marketing performance. Ons doel is om jouw organisatie online te laten groeien

Elke klant krijgt een unieke campagne die is afgestemd op hun doelgroep en wensen. Onze aanpak is niet “one-size-fits-all” omdat niet alle kanalen geschikt zijn voor alle bedrijven. Met ervaring in diverse markten, werkend aan campagnes met een uiteenlopende bedrijfsdoelstellingen, zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw organisatie.

Als Interim marketeers delen wij altijd onze kennis

Bovendien is transparantie een belangrijk onderdeel van de waarden van ons bedrijf, daarom trainen wij regelmatig interne teams om ervoor te zorgen dat de kennis die opgedaan wordt, binnen het bedrijf. We staan voor je klaar om jouw interne teams te trainen en op te leiden om ervoor te zorgen dat alle kennis die door de campagne is opgedaan, wordt teruggegeven aan jouw bedrijf.

Je kent ons van

Een aantal tools waarmee wij werken