Wie zijn wij?

Een hele goede middag, want het is immers ergens op de wereld middag op dit moment! Wij zijn Desmond Boateng en Karim Oudejans; eigenaren, oprichters en de drijvende kracht achter Onlinemarketingkanalen.

Sinds 2013 zijn we actief in de online marketing met beiden onze eigen specialisatie. Desmond richt zich voornamelijk op SEO en heeft dit bij meerdere grote en kleine bedrijven gerund. Karim focust zich op SEA en heeft dit eveneens bij meerdere grote en kleine bedrijven gerund. Doordat we in veel verschillende sectoren online marketing hebben uitgevoerd is onze kennis vrij breed. Hierdoor is het voor de bedrijven bij wie we als ZZP’er aan de slag gaan fijn om met ons te sparren over allerlei onderwerpen!

Onlinemarketingkanalen

Wij zijn twee freelance online marketeers uit Amsterdam voor ambitieuze bedrijven die online willen groeien. Opgericht met maar één doel: extra omzet en winst genereren voor onze klanten. Op effectieve wijze zorgen wij voor positieve financiële resultaten en heldere rapportages om zodoende de ROI te bevorderen! Wij willen met onze kennis echt verandering brengen binnen bedrijven door adviezen te geven waar uiteindelijk ook echt wat mee gedaan wordt. Hierdoor zien wij onszelf als echte partners van het bedrijf in plaats van slechts de consultant.

Werkwijze

Met de toepassing van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren wordt het mogelijk om gericht bezoek naar jouw website te leiden. Met behulp van Google Analytics, Adobe, Search Console of DoubleClick wordt het daarnaast mogelijk om het bezoek op uw website te monitoren. Uiteindelijk worden deze gegevens gekoppeld aan actiepunten waarna er gerichte online marketing campagnes uitgerold worden.

Dgtlbase

Vanaf 01-01-2021 zijn RED SEO, Onlinemarketingkanalen en Black Fox Digital samengegaan als Dgtlbase.com