Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het kanaal waar bezoekers via organische resultaten via zoekmachines zoals Google en Bing binnen komen op uw website. U betaalt hier niet per click zoals bijvoorbeeld  met Adwords en er zijn geen directe kosten aan verbonden. Bij SEO liggen hoge kansen met betrekking tot het behalen van maximale ROI resultaten. Wilt u meer verkopen en eventuele leads realiseren via uw winkels of online? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u optimaal gevonden wordt op bepaalde zoektermen door alle relevante zoekmachines die verkeer en omzet opleveren!

SEO bij Onlinemarketingkanalen

Bij Onlinemarketingkanalen doen we eerst altijd een seo analyse van de website om te kijken waar de kansen liggen voor het maximale resultaat. Deze scan bestaan uit een aantal basisprincipes welke onder andere te maken hebben met techniek en content. Op deze vlakken biedt onlinemarketingkanalen een fullservice met ondersteuning op strategie en in de operatie. De belangrijkste aandachtsgebieden in een SEO traject zijn:

  • Content
  • Techniek
  • Linkstructuur

SEO aanpak

Het doel bij het starten van een SEO traject is om extra relevant verkeer en omzet te genereren.
Vanuit dit oogpunt worden gezamenlijk de doelstellingen bepaald welke bestaan uit een aantal KPI’s en targets. Vanuit de scan die we vooraf doen zal blijken waar de kansen liggen voor een succesvolle SEO strategie. Vervolgens zullen we de scan en de bepaalde doelstellingen combineren waar een plan van aanpak uit voort komt.

Een doelstelling zal altijd zijn om de vindbaarheid te verhogen en potentiële klanten te verleiden uw site te bezoeken. Dit kan door relevante content op de juiste manier in te zetten welke doorslaggevend is. Daarnaast ontkomt u bijna nooit aan techniek bij het inzetten van een juiste SEO strategie. Ook hier houden we rekening met de Google criteria welke ervoor zorgt dat alles goed verwerkt wordt in de zoekresultaten van Google.

Het kanaal SEO onder handen nemen kan met ons op verschillende manieren. Dit kan strategisch, operationeel of een combinatie van beiden zijn. Wij staan open voor elke vorm van samenwerking waarbij het delen van kennis centraal staat. Elke stap die we zetten op het gebied van SEO wordt glashelder gecommuniceerd met de desbetreffende personen.
Tot slot is het van groot belang om uw SEO resultaten goed te kunnen monitoren. Met custom made dashboards en maandrapportages (voor de lange termijn inzichten), brengen we continue in beeld wat de effecten van geleverde inspanningen zijn. Op basis van deze inzichten kan de SEO strategie optimaal worden gemonitord en continu worden verbeterd.

Wilt u een hogere positie in Google?